Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZOCIK

032--6-.jpg

NEKTEK NAVRACSICSKA KELL????

 

A szervezett, közös fellépéshez jobban értenek bárkinél, ma, itthon. Erről, a hazugság kommunikálásáról  szól  eddigleélt életük. A képlet oly egyszerű. Szajkózz, ha tőről metszett csalás, akkor is, szajkózz akkor is, ha képedbe mondják hazudsz, szemed se rebbenjen, s akkor államtitkár, sőt főkorifeus is lehetsz!

 Nézzetek körül, milyen genny-tróger emberek ezek mind, egytől egyig! Az álláshalmozó szajkó, a rikkancs-szobros szajkó, a vonaton kotmány kiötlő szajkó, az államtitkári székbe visszavonult, majdnem szájzáras szajkó, meg a többi.

A hibásak mindebben, ami velünk történik, ti vagytok, nem a törpe!  Álomvilágban akartok élni, s ha a pénz hiányzik hozzá, hát bedőltök pár leosztott fillér-forintnak.  Jobb, és szebb jövőt dédelgetnétek titokban két ébredés között, és képtelenek vagytok észrevenni, vizetek, teátok mákonnyal sűríti a kormány-PR, hogy aludjatok!  Az ébredésetek is kényszeres. Rátok rótt depressziós üzenet, itt minden változatlan-változtathatatlan, hiába új nap, nem lehetsz csak hajléktalan, meg kitaszított. Költözz, vándorolj ki, nem hozzánk tartozol!

Tegnap kérdeztem rá egy nagy öregre. Szoci barátom, hol a munka? Miért, hogy sokban rosszemlékű kormányzásotok alatt minden stiklitek levadászta, pártközleményben tette közüggyé akkori ellenzéketek, s ti, itt, most, hagyjátok, hogy az ő nem stiklijeik, de nemzetrombolásuk összes bizonyítéka, bizonyítása elcsússzon PR-fogásokon? Nem látjátok, hogy gazemberség a hozzáállás, a „loptak közöttünk, nem lenne ildomos pont nekünk elsőként tolvajt kiáltani” félelem? Tyúk- tojás vitától féltek, szocik?

Dolgoztok, szocik?

Hol a kétszáz választható helyre kiképzett, felkészített, szónoki tehetséggel is megáldott jelölt? Pénz nem volt rá, vagy jelentkező, hogy ma ott tartunk, a hazugság monoton mantrázására felkészített fél-  vagy egészen zagyvák állnak nyerésre?

Mikor veszítek már észre, hogy a pártotokon nincs más bélyeg, csak a lustaság? Mikor veszitek észre, elemzitek ki, hogy nyerni csak akkor tudtatok, egyetlen-egyszer, amikor valóban offenzív, nem hagyjuk magunk, mi, baloldal, taktikát alkalmaztatok?

Ki nektek, a tehetségetekhez, egy navracsics, egy orbán, egy  ilyen, vagy olyan kategóriás államilag kitűntetett szajkó?

A ma zsebbe rakható ellenzék tele erővel!  Rosszul pozícionáljátok magatok és rossz az egyívásúak, egyet akarók között a kommunikáció!

Történelmi felelősségetek a 2014-es választás kimenetele. Nem rólatok szól, kedves szocik, de rólunk, a többségről, az értéktelennek tűnő szóról-fogalomról – az emberekről. Fürstökről, sallaikról, Kádárról, Hornról, tisztességről, no meg, persze francia kiss mihályokról, lovastengerészekről, a Donnál hagyott magyar temetetlenekről, és prohászka ottokárokról.

Annyi pénzetek csak maradt, hogy ne tíz-tizenöt képviselő megélhetésére fussa!

Van kétszáz pályázható hely. Készítsetek fel sok pénzért ezeret, minden helyre öt potenciális nyerőt, aki szónoknak is jó, aki mögött tudás és képzettség is akad, aki nem haszonlesésből vállalja, hogy szoci!  Gondoljatok a rendszerváltás évében, kezében bottal kampányoló Vitányi Ivánra, vagy Nagy Attilára, a korán elment képviselőre.

Agitáljatok, mert ideje van.

Válasszatok külső jelöltet, ha az a nyerő! Legyetek ti az, aki egybe tereli – no nem a birkát, az fideszes oldal- - a jószándékú keresztényt, kisgazdát, nemzetiségit és színmagyart, a Haza demokráciában élni kívánó polgárait!

Ha nem, nyakunkon marad a szajkók világa. Lesz Szijjátóváros, meg Navracsicskafalva. És szobra lesz az összes trógereknek. Orbánnal az élen. Maradtok vert legények, velünk, a többséggel együtt!

Merre pedálozunk?

 

 

Balog Gábor

-csataloo-

2013.06.03.