Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZAVAZÁS SZIRÉNAKÜRTTEL

003--4-.jpg

SZAVAZÁS SZIRÉNAKÜRTTEL

 

Wittner Mariska, a Gárdaszűz szavazott, név szerint szavazott atomerőmű ügyben.

 

Nézem az apróhirdetéseket:

„Irodai munkára keresünk munkaerőt felsőfokú végzettséggel, német és angol nyelvtudással, minimum öt év gyakorlattal, referenciával. OKJ-s takarítói szakvizsga előnyt jelent.” 

Személyes hibám – gondolkodom. 

Az irodai munkán, az elvárásokon, a betaníthatóság időigényességén, a betanulás nehézségein, s a hozzá csatolható társadalmi és magán-érvényesülési fontosságon, súlyon, felelősségen.

Ha a felvett valahol kihagy, és átmulatott éjszaka után zongoraórát tart a cég számítógépén, minden mentett adatot töröl, a biztonsági rendszer, a kirúgása után helyreállítja – pár hozzáértő segítségével az alapállapotot.

 

A Gárdaszűz, meg a többi pozíciójához, az országgyűlési képviselő pozícióhoz miért nem kötnek legalább két nem lopott diplomát, ugyanannyi nyelvvizsgát és tizenöt év sikeres gazdasági, azon belül is vezetői tapasztalatot? Miért nem kell legalább kétszer, semleges tanuk előtt hibátlanul elfújniuk a tízparancsolatot, adakozni bizonyítottan legalább egyszer a rászorultaknak, empátiaképességünkről amolyan kvázi bizonyítványt bemutatni legalább négy szomszédjuktól?

A segédmunkást, mielőtt felveszik, lekáderezik. A parlamenti pozícióra jelentkezőt ki az anyám álma káderezi, kéri be papírjait, hallgatja meg, hogy megítélje rátermettségét? NE FELEDD, (bár, a mai állás szerint a különbség marginális) A KÉPVISELŐ ORSZÁGOT VEZET MAJD, NEM SZAROSTALICSKÁT!!

 

Kik vezetik ezt a szerencsétlen kis országot?

 

Atomerőmű ügyben dönthetnek, akikkel szemben elvárás sosem volt, a Gárdaszűz, a zagyvák, karrier-schifferek, a megafonba vizet loccsintgatók, a sosem praktizált jogászok, orbánok, áderek, vagy akár futtatottjaik, a kutyák, kubatovok,  de a takarítónőt a semmi kis cég csak számtalan vizsga, meghallgatás után veszi föl - - -  próbaidőre?

 

Yes, mondaná Hofi, a szabadságharcos.

 

Folyik a nagy átverés. Valami nagyon el van cseszve itt, harrach, Balog páter és egyéb gyomok nevében, Gazországban szentesítve, testvéreim!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o2.o8.