Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


REKLÁMARC VÖRÖS CSILLAGGAL

 

 

1011791_675226555870878_2070612771304001068_n.jpg

 

REKLÁMARC VÖRÖS CSILLAGGAL


Talán tetszenek látni azt az usankát a katonanő fején a vörös csillaggal! Ez a kép már a túlélők képe. A katonanő meg a továriscsi konyec édesanyja is lehetne. Ha tudsz számolni, számold meg, mennyi a megmentett élet a képen? És honnan ez a kép? Terezienstadtból, a kirakat halálgyárból? Mengele halálgyárából? Én nem tudom. Te, tudod?

Nagypéntek. Kétezer éve indult, hogy egy gyilkosságban vétlen népet azonosítanak egy domináns vallásalapító faji hovatartozásával.

Kétezer éve irtják, üldözik a vétlent, a kisembert.

Kétezer éve köpködik az anyaméhet, a bölcsőt, ami életet adott kereszténységnek, iszlámnak.

Ki vagy te, elbutított ember, aki nem gondolkodol? Ki vagy te, aki pogromokat szerveztél Spanyolországban, Német- és Oroszországban, aki komp-néppé tetted polgáraid, akiknek bűnük semmi, csak hittek magukkal vitt ősi hitükben?

Ki vagy te ír, aki bigottan hiszed, a zsidó csak félember, ki vagy te magyar, aki törvényt hoztál egy világháború utáni világban, hogy polgártársad nem rendelkezhet veled azonos jogokkal származása miatt? Ki vagy te idióta, aki még mindig nem fogod fel, hogy hamis történetek tukmálásával uszítana rá téged, a hatalom a GYÖNGÉBBRE, a számban kevésre, a kicsire, mert ÉRDEKÜK?


Ki vagy te Erdélybe, napjainkban nem fehér lovon bevonuló faszfej? Ki, miféle az ilyesmit neked megengedő főnököd, ki támogatja borgőzös, hamis-diplomás ideológiáid? A füst? Tömjén füstje? A Jézus-király majd jól legyilkolja a zsidókat eszme? Nem bántja az ideológiádat te gecmájer, hogy a nem te, de az én Jézusom zsidó volt, zsidó maradt/marad örök időkre, hogy a náladnál kevésbé okos is tudja ezt?

Ki vagy te, zöld, nyilaskeresztesek ivadéka, vagy azokhoz csapódott, akinek ész nem jutott, hogy rájöjj, megvezetnek, pofádba hazudnak, s te meg ott állsz, balfék, gárdaruhában? Nem veszed észre, hogy mocskos politikai játszma áldozata vagy? Nagy sápadtarc főnököd, csak egy túltengő hónaaljszőr-haszonleső a Tolvajok Nemzeti Köreiből, és tartója a tolvajok fejedelme?

Mielőtt összevesznénk: Az usankás katonalány rendszere is embereket irtott. Történelmi tény. Azt hitték, akarták elhitetni másokkal is, nincs más út, csak az általuk megálmodott. Ateisták. Gyilkoltak hitükért. Faji bélyeg nélkül, többnyire származás-függetlenül.

Mégis-, volt történelmi pillanat, amikor tudták, - lehet, kényszerből, lehet csak öncélúan, de mégis – hova kell állniuk. A mellé a demokrácia mellé, ami a hatmilliós zsidó-gyilkolás után ma sem képes megbélyegzően kiszűrni a gazembereket, a haszonlesőket, orbánokat, kim-ir-kicsodákat, afrikai törpe, meg dél-amerikai diktátorokat a politikai vezetésre alkalmasak közül.


Nálunk, Magyarhonban, a megszületésre váró, tiszta, Negyedik Magyar Köztársaságban tudni kell pár dolgot!

Ember nem törekedhet másik ember megsemmisítésére, akkor sem, ha az cigány csecsemő, nyugdíjas, balos, szélsőjobbos, vagy egyszerűen, csak utált szomszéd.

Ember nem küld, s azt sem hagyja, hogy más emberek, a másokat, vagy azok felmenőit, gyerekeit koncentrációs táborokba küldjék, vagy igaztalan törvények által olyan élethelyzetbe kényszerítsék, ahol a megélhetési kényszer társadalomellenes cselekvésekre kényszeríti az éhezőt!

Ember nem fogadhat el langyos fasisztát országirányítóként! Akkor sem, ha épp viktorizálják az illetőt.

Ne feledjétek, az usankát viselő nő sem nem Putyin, sem nem Sztálin. Túlélés- kényszerből fegyvert fogott ember-idegen hatalom reklámarca, aki pózolt a tényhez: Szükségből életet mentettünk!


Mindaddig, amíg nem tudunk látni valóságot, ahogy van, minden életmentés után jön egy rákosi, vagy orbán-kor, ami nyíltan, vagy felcsúti foci-fű alatt a szelektálásunkra, részleges megsemmisítettünkre törekszik!


Nem hagyhatjuk, hogy így legyen!


Balog Gábor

-csataloo-

2o14o4.19.