Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ŐSZÖDI BESZÉD

 

images.jpg

 

ŐSZÖDI BESZÉD

 

Rágja a gumicsontot, a sok dögvevő!

 

A „zelmúltsok” évben ki tudja hanyadszor jönnek elő az őszödi beszéd kiszivárogtatásának, ellopásának, aktuál-politikai célokra felhasználásának nyilvánvaló szándékával.

 

Akárhogyan nézem, én, a kisember csak annyit látok – de azt biztosan – hogy ezzel a szándékkal, csak a kiszivárogtató, a tolvajlásban biztosan érintett MSZP-Gyurcsány oldal ellenérdekeltje állt elő.

 

Ki ad hitelt egy Boliviában lelőtt, zsoldos-akcióra vállalkozó világcsavargónak, egy rúúúúzsafloresnek, aki a hagymázos pénzszerzési akcióival két embert rántott magával a halálba pár piszkos dollárért a világ másik szegletében, és egy a csapatból, még ma is börtönlakó? Annak a rúúúúzsafloresnek, akit a Nemzetbiztonsági Hivatal is lesújtóan aggályos forrásnak minősít, de borosspéterek, gálszécsyik, füzessytiborok, demeterek, kövérek irányítása-felügyelete mellett, kormányváltások utáni tisztogatás elmaradását kihasználva, bizony, használ!!!????

 

Kiben nem él a gyanú, hogy a kiszivárogtatás is megtörtént, függetlenül a lopástól?

Ismerve a 2oo6-os őszödi összegyűltek megrökönyödését a pofontól, amit az igaságbeszéd adott, ki lenne az, aki bármi nosztalgikus, pártfegyelemre hivatkozással kizárná, hogy akadt a Gyurcsány ellenlábasok között olyan, aki emberi mivoltában megingott, aki hatalomféltési, befolyásvesztés- elkerülési céllal, akár be is állhatott másodvonalnak a tolvajok mellé?

 

Mi, kisemberek, a nem birka-fajta, már csak ilyenek vagyunk, Tisztelt Hatalom!

 

Köpünk a rúúúzsafloreses infókra, mert tudjuk, az az ember életében öt percet sem dolgozott, izzadt a megélhetéséért. És igen, a gyanú is él bennünk,, hogy a túlontúl sikeres embernek, pártján belül akadhattak párhuzamos tolvajai.

 

Ha nem lenne eszünk, amolyan józan-paraszti, meg magunknakvaló, buknánk, mint gyöngytyúk a takonyra, a Kedves, Mai, Hazug- Világ összes idevágó új információjára.

 

Elhinnénk, az államférfi, a kormány feje tetette közzé beszédét, hogy azt kizárólagosan részleteiben, sosem összességében, majd az ellenérdekelt, a bukott törpe, pocak- és stadionnövesztő használja fel, barrikádok emelésére, autó-borogatásra, kirakat-betörésre, randallírozásra!

 

Elhinnénk, hogy egy szegény sorból önerőből, tehetsége okán-segítségével felemelkedett vállalkozó-miniszterelnök volt indíttatása – ismétlem, szegény, ólomkatonahiányos gyermekkorból maradt frusztrációból indulón – hogy legyen lovasroham, mert ő, a beteg lelkével, ugye, mindenkivel háborúban áll időtlen idők óta!

Birkajobbal, hogy nyíljon szemük, pocakos törpével,hogy ember ám a pocakos tábornok is, ha képes csatákat nyerni, kövér idiótákkal,hogy kötelet ne kínálj Laci se apádnak, se egyéb rokonodnak,  EU-val, IMF-el, gazdaságpolitikával, rezsicsökkentéssel, no meg a Gárbrieles hazugságot kifogásoló magyarokkal, MAZSIHISZ-el, sőt, otthon az asszonnyal is, időnként elhelyezett, pár jól megűlő, komondoros pofon erejéig!

Elhinnénk, hogy ő a Főgonosz! És az, hogy az újnácikat is utálja, mint a szart, puszta reklámfogás?

 

Urak! Pénzzel jól kitömött zsebű csákmatyik, újmagyar urak!

 

Igen, nektek szólok, akiknek sosem volt, sosem lesz  Hazátok, csak ideszülettetek! Nektek, akiket felnevelt Kádár, akik tőle kaptátok a diplomát, hogy megtanuljatok furfangos ésszel, utána dologtalan hereként leélni, a ma már félnél több életet!

 

Mi, itt a kiszavazásotokra készülve tudatnánk: Nem vagyunk hülyék!

Mi nem kaptunk TV-csatornát, egyházi státust hozomra-fizetésre, mint Németh Sanyi, a HIT, az egyetlen HIT (be ne szarjak a röhögéstől!) igaz letéteményese! Mi nem tököslacik vagyunk, akiknek lételeme a seggnyalás!

Mi, amolyan vegyesvér polgárai vagyunk ennek az általatok meg- és kirabolt országnak!

Tele tisztességgel, gondolkodási képességgel. Tudunk analizálni – bár, lehet nem mindünk tudja, mit jelent a szó. Tudunk következtetni, mert ezer éve őrizük a családból kapott-hozott tapasztalatokat.

 

Ha érdekel, mire jutottunk, kicsit erős, de elmondanám!

ELMENTEKK TI A JÓ KURVA ANYÁTOKBA, CSIBÉSZ BANDA! HÚZZATOK, MINT A DARVAK ÚJ, CSAK NEKTEK FENNTARTOTT UTAKON, PUTYIN BÁCSI SZOKNYARÁNCAIBA, PATTANTYÚSNAK A TIENANMEN-TÉRRE, VESZETT FEJSZE NYELÉNEK AZERBAJDZSÁNBA!

 

Itthon nem hisz nektek, csak a bigott!

Nem mondom -  abból is van elég.

De kevesebben, sokkal kevesebben, mint mi, a csendes magyarok vagyunk!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o2.22.