Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ORBÁN VIKTOR, TE SENKI

img_7456.jpg

ORBÁN VIKTOR, TE SENKIHol a határ?

Mondd, mennyi mocskot képes kitermelni még magából átkos tevékenységeddel ez a kis ország?

Mondd, kényszerházasság Habsburggal, törökkel, az orosz szuronnyal újra nászágyba kényszerített Haza, a deáki kiegyezés, a Görgey pocskondiázás, vagy az 1898-as első Kossuth szobor törte meg úgy a lelket, hogy felében termel magából értelmest, s bolondot, nem filozófiai síkokon?

Kun Bélából is, mondd, mi a fontos? Az alkoholtilalom? A földosztás félresikeredettsége, a fegyveres harccal megvédett területek, vagy a Lenin-fiúk? Esetleg Kun Miklós, az óvatos történelemhamisító, aki tudja a szabályt: tíz igazság mellé csúsztasd az egy hamisat, s igazságot farag abból is az idő?

Mi maradt, mondd, annyi sorfordító sauli utak között, ami kivezet orbániából????

 

Miért, hogy a köztudottan tolvajt ünnepli fél ország?

Miért, hogy nyakunkon ül klérus csöndes-támogatón, erdőpéteresen, klérus hallgatólagos jóváhagyón, balogpáteresen, és miért, hogy oly sok botor beáll békemenetbe?

Lehet, hogy egyetlen elmebeteg, amolyan törpényi Mussolini, se ide- se oda, de ízig-vérig félfasiszta kis senki döntsön arról, lesz-e még Hazám?

Mert erről szólsz te, erről szól orbániáda.

 

Kellek-e még polgárként, gondolkodóként, egyszavazatos sorsalakítóként valahol, vagy ledarálnak a szlogenek, papagájok, hoppá, ugorj szóvivők, viccbeli büdössszájú Erzsikék, szőkén selmeciek.

 

Ne higgy tudatlannak!

Én is tudom, ötvenhat tankjai vették el a kedvét a kisembernek attól, hogy randalírozzon, barikádot építsen,(kivéve B-közép) forradalmat csináljon. Kemény lecke volt, az 1849-1851 szakaszhoz mérhető.

 

Azt mondják, Orbánt csak egy ember verheti le nyilvános vitában. Tudjuk ki az, akire gondolnak.

Én azt mondom, tévedés!

Bármikor, bárhol, nyilvános fórum előtt hajlandó vagyok polgárként, magyar állampolgárként kiállni veled, a senkivel, és lemoslak, minden kérdésben lemoslak, mint Talpra magyarban a gyalázatot! Az is bizonyosság, hogy több százezeren a hozzám hasonló no-namek közül ugyanúgy a földbe döngölnénk téged, haszonlesőt, mint én.

 

Orbán Viktor te senki!

A kesztyűt a képedbe vágtam, törpe!

Felvenni lesz e bátorságod, kisember, kisember, kisember???

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o1.26.