Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OPERETTHADSEREG + MÁSODIK MOHÁCS

2012.04.13.-025.jpg

OPERETTHADSEREG + MÁSODIK MOHÁCS

 

Nem tudom, miért félnek ma annyian kimondani, amit tudnak: Hányadék köpönyegforgató volt, maradt. Kettes tanuló, bukdácsoló, mások kegyelméből, szülei-rokonai MSZMP-s múljából uborkafára kapaszkodott....amolyan "kötelesferkó", elfusrált Kottász úr....

 

Máshol? Az ilyent úgy hajtották volna el hatalom-közelből, mint bolond Mári tizennyolc után tizenkilencedikként megfogant magzatát, akiről fogantatáskor tudta fél falu (a Jobbik része), hogy perbe hívhatók apaság ügyben.

Nálunk holló hollónak nem vájja ki a szemét, paranoiás nem akolbólít ki közösen álmodott akolból rokonlélek-paranoiást, s ha törpe főnöknek, kertaljába kijár egy stadion, akkor a famulusának is kijár egy operett-hadsereg.

 

Ahogy a magyar foci sem válik naggyá attól, hogy Felcsúton Makovecz stadion épül, ami, valljuk be, építészetileg színvonalasabb, mint az akasztói, a lopós juhász építette beton alakzat, ugyanúgy, sem a közélet, sem a közbiztonság, de még a szarfészkükben, a magyar Parlamentben illatozó állatfajták, a komondor-rokonok, a papagájok és papagáj-ivadékok, a hidegvérű csúszómászók élete sem lesz stabilabb, ha a másik debil, a Number Two Debil, kap egy kis hadsereget parlamenti őrség költségvetési soron..

Barátaim!

Nem a törpével van bajom, ő csak az, ami. Beteg, meg főleg törpe. Nem is a másik paranoiással jön ki igazán a hányingerem! Ő sem más, mint a tartója. Anno ez, ma az.

Veletek van komoly bajom, kedves mindent elszenvedők, rezsicsökkentések húszforintos haszonélvezői, háromszín, normál időben sosem lyuggatott zászlónak ész nélkül csápolók, meg veletek, éremnek másik fele! 

Az első csoporttól sokat nem várok, hisz hinni egyszerű (?)! Hiszel, bemondod, mint az ultit, s ha bukod is, kapsz majd valami trafikot, pénztárgép-szerződést, tanköny nyomtatást untermannként, vagy egyebet. IQ kérdés? Dehogy! Pusztán számított, sógor-koma alapon számított megélhetési! 

A második csoport lehetnénk a Gyurcsányt támadók, biztos, paktumos, huszonegy százalékkal….

Én, a DK-s, meg bukott csatában kapok majd nyolc kemény százalékot azokkal együtt, akik pártvezetőtől függetlenül egyformán értékelünk jót-rosszat. S a történelem majd szarik nagy ívben arra, hogy a nép hangja mi vagyunk/voltunk.

 

Második Mohács előtt……

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o13.12.28.