Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NINCS HATALOM, AMI A LELKED HOVATARTOZÁSÁT ELLENŐRIZNI KÉPES

 

2012.04.13.-024.jpg

NINCS HATALOM, AMI SZAVAZATOD HOVATARTOZÁSÁT ELLENŐRIZNI KÉPES

 

Nézem a "face"st, ha tetszik "faces", fordítsd latinból ahogy akarod főoldalát, a kezdőlapot. Jobb oldalán ötletet ad, ki, mit kedvel ismerőseim közül, ki merre orientálódik. Befolyásol, ha már ők is, én miért ne?
Két nevet is kidob.


Az egyik, kicsit talajtvesztett, de nem a csatornalétet választó cigánylány, a másik, majdnem mint én, amolyan befogadásra nem ácsingózó, de vérvonal szerint zsidó.
LÁTSZÓLAG ők küldenek nekem felhívást, hogy szeressem a törpét, a képen mosolygó kisgömböcöt, a baltás gyilkos kiadóját, a szélkakast, aki arra fordul, amerről neki, zsebébe pénzt munka nélkül fújó szelek fújnak. Szeressem, az erkölcs-etika oktatáson soha meg  nem jelent, ellenfél nélkül és kizárólag egykapura játszó botlábú futballistát! Tudom, kiről beszélnek.


Ugyanarról a törpéről, aki apja bányáinak juttatásaiért eladta a saját, és a pártja tisztességét pár milliárdért az antalli káoszban, ugyanarról, aki a számonkérés heves vitáiban kilépésre kényszerítette az egyszer progresszívnak indult csapatból a gerinceseket, Fodort, Ungárt, Hegedűst, stb., s beemelte kebel-melletti hatalomba a csúszómászókat, hidegvérűeket, a kiszavazott ál-kereszténydemokratákat, a pénzért megalkuvó rokonlelkeket.

Miről szól a mi közös, itt, a facebook-on engem lájkolásra felhívó gépi felkérés?
Arról, hogy daloljak, ha Hazám, szeretteim, minden vegyes- és színmagyarom (ez utóbbi nem is létezik, úgy nyolcszáz éve csak irodalmi fikció) biztos pusztulását akarom!

Tegyek egy lájkot, és a program elkönyvel. Lájkolóként.

Az a kis cigánylány, akiról az elején írtam, leginkább letargikusnak vélt életpillanatában sem tett ajánlást, hogy a törpét, az őt és testvéreit is padlóra fektető hazugokat, rétváriakat, rétfalviakat, szíjgyátókat, selmeci körmös túlszóke debileket, gazsula századvég-girnyókat, hoppál-fuvolaimi-hülyéket szeressem!
A másik, a majdnem hitközség által elimert vérvonal-megkérdőjelezhető zsidó, sem az az ember, aki gazemberségre, orbánviktor, vagy orbánviktorok elfogadására, elismerésére lenne képes, saját zsigerből felhívni bárkit is. Mentalitása, meggyőződései kizárják.

A "faces" a kalapkula, nagy véleményformáló!

Vigyázz, minek fekszel be, minek fekszel alá!
Maradj tiszteséges!
Menj szavazni, s ha tetszik húzd az ikszet a cöfös orbánosokhoz!

Ismerlek! Velem egyforma-méret kisember vagy, aki fosik a megélhetésért. Hangoztasd, hogy törpista vagy,ha félsz, de tudd, ott a függöny! Szavazz a jobb, a jó, a tiszteséges, fideSS mentes világra!

NINCS HATALOM, NINCS TECHNIKA, AMI SZAVAZATOD MILYENSÉGÉT, HOVATARTOZÁSÁT ELLENŐRIZNI KÉPES!
SZABAD LESZEL A DÖNTÉSEDDEL.
CSAK TE SZÁMÍTASZ!!!! SAJÁT, ÉS SZERETTEID JÖVŐJE!!!!

No meg egy apróság, amit mindannyian tudunk.

 

Pusztulnia kell, az orbán-világnak.A felcsúti botlábuak az Isten pénzével, a negyed magyarság bigott tömjénezésével sem lesznek bajnokok, helyezettek Európában.
Itthon, se nem!!!!

Balog Gábor
-csataloo-
2o14.o3.19.