Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KIÁLTVÁNY (JAVASLAT AZOKNAK, AKIKET ILLET...)

 

2012.04.19.-022.jpg

 

KIÁLTVÁNY. (JAVASLAT, AZOKNAK, AKIKET ILLET……)
Mi, Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Bokros Lajos, Schmuck Andor, Ungár Klára, különféle világlátással megáldott pártok vezetői,

továbbá

Kuncze Gábor, Debreczeni József, Kónya Péter, Székely Tamás, Juhász Péter, Árok Kornél és mások, civil szerveződések, mozgalmak, szakszervezeti tömörülések vezetői-tagjai,

 

a demokratikus eszmék védelmében, azok visszaállítása és az országot tudatosan lepusztító Orbán-rezsim leváltása érdekében kiáltvánnyal fordulunk hozzátok, józan gondolkodású, jobb sorsra érdemes honfitársaim!

 

Azzal a biztos tudattal fogunk össze és állítunk győztes csapatot, hogy a nemzeti vagyont saját és párttársaik zsebébe átjátszó, hazánk nemzetközi presztízsét leromboló, hazug, tolvaj és embertelen rendszer elsöprése után, ellentéteinket félretéve, egymást segítve, közösen elfogadott szakértői kormányt kinevezve és azt mindenben támogatva az országot visszaállítjuk a fejlődés európai, jövőnket hosszútávon biztosító útjára.

 

Visszaállítjuk a Magyar Köztársaságot!

Átgondolt és gazdaságilag is megalapozott intézkedésekkel segítjük a szakértői kormányt a mélyszegénység, a szegénység leküzdésében.

Ésszerű törvények megalkotásával megállítjuk az oktatás és az egészségügy további pusztulását, a fiatalok és korosabbak kényszerű kivándorlását.

Valódi munkahelyek létrejöttének ösztönzésével, fokozatosan valódi munkára cseréljük a közmunka látszatvilágát.

Teszünk azért, hogy a honi és a külföldön élő magyarságot az anyaországból soha, senki ne uszíthassa önös, az összmagyarságnak ártó kicsinyes, személyes, vagy pártérdekekből egymás ellen. Teszünk azért is, hogy a honi kisebbségek ne csak látszat-intézkedésekkel, de egészséges, racionális és megvalósítható, erős támogatással élhessék meg az eddig ellopott felemelkedés lehetőségét.

 

Minden ténykedésünkben alapelvünk a nyilvánosság, a társadalmi béke, és az igazmondás. Sorainkban az ezen alapelvek ellen vétőknek nem lesz helye!

 

Vállaljuk, hogy szükségszerű győzelmünk, és az azt követő két éves szakértői kormányzás után új, demokratikus, az eltérő gondolkodásmódok megjelenésének széles teret adó, új, szabad választásokat írunk ki!

 

Honfitársaink!

Egyeztető tárgyalásaink befejeztével, közös választási listánkat január 27.-én teljes részletességgel tesszük közzé. Megjelöljük közös listavezetőnket, és tárcákra lebontva bemutatjuk tervezett szakértői kormányunkat!

Támogassátok a saját jövőtöket, támogassátok szavazatotokkal azokat, akik nem engedik, hogy leírják, csődbe vigyék az országunk!

Szavazzatok a mi összefogásunk jelöltjeire! Ez nem csak a ti személyes érdeketek! Hazátok, házatok sorsa múlik ezen!

 

aláírók...........

 

Megjegyzés a javaslat szerzőjétől: Remélem, most az egyszer nem csak a nyomor álmodik!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2014.01.07.