Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BEOLVASOK A KLUBRÁDIÓNAK!

 

001--8-.jpg

BEOLVASOK A KLUBRÁDIÓNAK!

Rangos Katalin interjúvolta a volt hazai újságírót, a jogászt, az írót, számos rendkívül értékes munka szerzőjét, a tizenkét éve Izraelbe kivándorolt Kőbányai Jánost.
Csak az ismétlést hallottam ma, 2o14.o6.3o.-án hat óra előtt.

A riport a Rangos műsorok megszokott medrében zajlott, érdekes, tanulságos, elgondolkodtató volt. Az utolsó öt percben, sűrítette a tervezett kötelező reklámbevétel. Katalin egy mondatot félbeszakított, igazad van felkiáltással, és új kérdést tett fel.

Mi a véleményed a közelmúlt cigánygyilkosságairól, ahol faji alapon öltek, gyilkoltak az elkövetők?

A riportalany először köpni-nyelni nem tudott, hebegett-habogott, majd „holokauszt” ügyben közölte a tisztelt hallgatósággal, a cigány-holokauszt úgy HAZUGSÁG, ahogy van!!!!!!

Tudom, hogy zsidó testvéreim a holokauszt szó jelentését a zsidó nép második világháborús embertelen irtásához úgy kötik, hogy a szó érzelmileg és tartalmilag is nemzeti kizárólagosságot visel tudatukban. Tudom azt is, hogy bár az állattól olyigen különböző emberi faj eddig megélt történelmében népirtás akadt a kihalásig épp elég, - s kérem, ne kelljen itt felsorolnom mindazokat a népeket, akik szisztematikus kiirtás eredményeként tűntek el világunkból - tudom, a zsidó holokauszthoz foghatóan dokumentált gazemberséget-embertelenséget, az ehhez hasonló alapos dokumentáltsággal még nem tárt fel a történelemtudomány.

Nem is fog – remélem, jövőt kutatva.

A világ ezen a feléről indult nagy vallások szerint, Isten szövetséget kötött egy néppel, a nép választottja lett. Megpecsételte szövetségét nem egyszer.

A máshonnan, más népből indulóknak esélyük sincs dogma szerint betagozódni, elfogadni a szövetséget, csak ha ők bővítik ki értelmezését. A bővítés lényege pedig csak annyi, fogadd el az alapokat, s legyél, maradj ember. Hit-kérdésben ne vitatkozz!

Hit kérdésben nem is vitatkozom. Maradt egy, majd kétezer éven át meghurcolt nép, faji, származási alapon szerveződött, a hittel, az egy-Istennel megtámogatott népközösség, aki áldást vitt oda, ahol diaszpórájában élt, ahol megtűrték, s, ami-aki, kirekesztettsége okán céltáblája lett tizenhét hosszú századon át, szerkesztett, sugallt, hatalom-pozícióból vagy elfogadó, vagy épp, jó esetben, távozásra, kikeresztelkedésre kényszerítő bakugrásainak. Ma a tizennyolcadik ilyen, választóvíz századot éljük.

Mi késztetheti egy ilyen nemzet, illusztrisnak mondható, nagytudású fiát, hogy kijelentse, a cigány holokauszt KAMU???? Hol sötétül be benne annyira az elme, hogy nem marad más csak a vakság, a butaság, a csak én vagyok a porondon kiskakas-kivagyiság, mintha a-zorbánt hallanám? Az ilyen nem kőbányai!


Tudom, fontos a reklám helye.

Rangos Katalinnak, a riportalany évfolyamtársának üzenem, buta és szókenő, megélhetési senki volt, hogy képtelen volt azonnal reagálni arra ami magától értetődik, hogy kimondja, PUNCTUM! Reklám ide, vagy oda, az Auschwitzban, Birkeauban elgázosított ötezer fős magyar-cigány közösség a hetvenezer magyarországi elhurcoltból, és az, hogy a cigány a második volt az elgázostási Nemzeti Listán, nem menti a hülyeséget, nem revideálja a nyilatkozó RASSZIZMUSÁT!

Szerencsém, hogy túl teng bennem a tolerancia!

Szerencsém, mert ordítva, mint a nádi farkas, küldeném anyjába a riportalanyt, az alányaló, hallgató Katussal együtt!

A holokauszt, valóban a választott nép kényszerből, mint kétezer év, annyi egyéb, kényszeréből magára vett, magára vállalt szava. A benne rejlő gonoszsághoz, az embernek születettek gonoszságához, más szóval (bár létezik) ritkán , vagy semmivel nem mérhető.

Mélyen hajtok fejet a sok ezer szervezetten, törvényi támogatással elhurcolt cigány honfitársaim összes utódjai előtt! Számszakilag lehetnek töredék - zsidó testvéreimhez, klf nemzetiségű ellenállókhoz, vagy épp a kívánt helyen, a politika által nem létezőn kívántakhoz. Elhurcolásuk, elgázosítsuk zsidó polgártársaim, testvéreim felelőssége is! Ahogy önmaguk megvédésere nem volt szavuk, rájuk sem jutott!

Illene már megfelelni önmagunknak, csupán a belső, a sokszor ingaóra szerint. Felismerni, hogy a kilengések, jobbra, balra, csak részei az egésznek, hogy kárunkra múlik az idő, ha nem figyelünk!

KÉRJ MOST, DE AZONNAL BOCSÁNATOT A SÉRTÉSÉRT, AZ ÉRTETLENSÉGÉRT, A DURVA HIBÁÉRT KLUBRÁBIÓ!


Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o6.3o.