Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BALOLDALI ÖSSZEESKÜVÉS

BALOLDALI ÖSSZEESKÜVÉS

 

Tobzódnak a képzett jelöltek, a kicsit hibás választhatatlanok. Összeülnek, tárgyalnak valami egységről, ami közöttük helyből, két lábbal kizárható, mert önnön érdekeik az elsők, a politikusok érdekei, a fizetés, amit majd a törpe új parlamentje fizet, satöbbi.

 

Mi, a NÉP (többsége), a csendes, a megfélemlített, a ma sem raúzsaszín szocik tartalmas nyolc éve alatt zsebben felpúderezettek, de a háromszáz forint vizitdíjra sem vevők,

mi, a NÉP, a  törpe kezét marikanéniként csókolgatók,

 

egyszer sem döbbentünk rá arra, mit kaszált a kétezerhatos ocsmány rendbontás nekünk. Nekünk, akik gyújtogatást, a kukaborogatást, pariban utáltuk a lovasrohammal, a barikádépítést, ott és akkor, annak láttuk, ami, a legaljább szemetek, a csatornatöltelékek akciójának, aminek –ilyen az élet, meg a politika -  tapsolt a felbujtó.

Mi soha nem akartunk elfoglalni rádiót.

 

Nyáltörpe Bajnai és nyáltörpe Mesterházy áll össze vitára, hogy azt vesézzék, melyikük a hangosan vonzóbb a csöndesek frontján. A csöndesek frontja, a NÉP, tudja jól, mindketten egy komoly, egy valódi politikus önkéntes, s tán idő előtti, de megfontolt lemondásából, az azt követő belső pártmarakodások hónaljszőrzetéből nőttek ki. Rovásunkra?

Mesterházy-t a lopást-csalást-hazudozást támadó Gyurcsány belső pártellenzéke hozta helyzetbe, Bajnait a kényszer, mert ő legalább a válságkezeléshez értett.

 

Múltak az idők.

A gatyareklám szorgos, kitartó munkával összekovácsolta a szétvert, megalázott pártot, a válságkezelő meg meglovagolta a kisemberek, a NÉP elégedetlenségét alkalmatlanok által megszervezett nagy tüntetéseit. Mindketten döntéshelyzethez közeli pozíciót szereztek. Össze is borultak tessék-lássék. Van választás, kisember (NÉP), csak várd ki a végét!

A nagy összeborulás közben kifinomult módszerekkel kizártak/kizárnak a folyamatból olyanokat, akiknek – lévén valódi demokraták – zsigerből kötelező az összefogás, az Együtt!

Sok hülye, balos politikus! Mit képzeltek magatokról, senkiháziak? Nem fogjátok fel, hogy tudatában vagyok, a rendszer megváltoztatásának egyetlen esélye van, s épp ti játsszátok el azt? Nem fogjátok fel, hogy, nyernetek kell kétharmaddal, s utána jön csak a feladat, az emberhez, nem politikushoz mért alapkövetelmény? Na mi, kishülyéim? Az Alaptörvény eltörlése, az Alkotmány visszaállítása, s azt követően, de hat hónapon belül egy új választás kiírása, a lemondásotok a frissen szerzett totális hatalomról! Nem gondoljátok, hogy ha ez elmarad, akkor ti kerültök bennlakónak az árvízi törpe cipőjébe?

 

Marakodjatok tovább, faszkalapok! Felejtsétek el, hogy vannak rendszerváltást akarók, akiknek törekvése ma sokkal többet ér, mint anno a Kádár-rendszer elleni fellépés.

 

Ti hagytok, önzsebre játszók, minket a slamasztikában. Ti akartok adni újabb négy évet az ország és nemzetlopóknak!

 

Köpködjétek tovább azt, aki embert próbált faragni belőletek, aki a hónotok alá nyúlt! Legyen személye a gátja a ti egyezségkötéseteknek…… ahogy elterveztétek, piti, kisemberek!

 

Minden szavazatnyerő arc mellétek állna, ha csupán egyetlen lenne a kritérium: Pusztulj te törpe stadionos, a sleppeddel együtt, elleszünk utánad….. nyögve, meg keservesen, de országot építve a tolvajlásaid, birodalomépítésed keresztény mázzal bekent-besározott romjain!

 

Egymásba gabalyodva, ma minden ténykedésetek összeesküvés, orbán mellett.

Megfizeti??????? Mi, a NÉP, biztosan…..

 

 

 Balog Gábor

a pre-mondtai rend vöröscsillagos, önkinevezett lovagja, a

-csataloo-

2013.08.16.