Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ MSZP GYURCSÁNY FERENCET TÁMOGATJA

AZ MSZP GURCSÁNY FERENCET TÁMOGATJA

 

Az MSZP Gyurcsány Ferencet támogatja!

Mi lenne az azonnali sajtóvisszhangja egy ilyen szalagcímnek? Mekkora vonulásokat rendeznének az egykaptafa tévéadók stábjai? Micsoda trakta-reményekkel hagynák ki a reggelit-ebédet a sajtótájékoztatókra bejelentkező újságírók, és hány hirtelen kinevezett, vagy önjelölt szóvivő ugrana azonnal színpadra Hopp-álrézimi, a szőkeészlény, a gyerünk jobbikos ránkszavazz hajléktalan-regulázó nyálgép, meg a milliárdokkal  kistafírozott, letűnt század véglénye mellé?

 

Mit mondana Szanyi-kapitány, ha hallgatna csak egy fél napot a szalagcím megjelenése után Mesterházy, meg Bajnai is? Botka bólintana csöndesen, hogy ideje volt?

Sunnyognának, vagy nyilatkozgatnának Ferit nyilvánosan mindenütt, örökség gyanánt, ész nélkül  ekéző PM-es barátaink? Schiffer a háromfős frakciójában dugába dőlne, hogy lám, ezek megcsinálták és más lesz a politika?

Küldene körtelefont megfelelő helyekre Puccslaci, hogy elvtárs, tagtárs, sorstárs, most egy kicsit tegyük láthatatlanná a bukszát? Pénzre, lóra, asszonyra vigyázni, mert ez már megin’ itt van?

 

Hol okozna nagyobb riadalmat a cím? Jobb, vagy baloldalon?

 

Gágognának-e a libák a Békemenetből, Széles Gábor lapjában nyitna-e új frontot a ceruza-fasiszta? Megszólalna-e, kongatná-e a vészharangot azonnal Fouché elvtárs, az akasztós idióta? Kiállna, valami már megint jobban teljesítünk blamával kamera elé a törpe, a zseb árvízi-hős?

 

És, ami valóban érdekel, mert az előbbiek akár költői kérdésnek is felfoghatók, mit csinálna, hova futna és csodálkozna a szeizmológiai intézet sok tudósa, meg a rengést regisztráló, objektív rajzolótű a papír felett, hogy megmagyarázza tudatlan politikusoknak, nekünk, itt, Magyarországon, köztársaságiaknak nagy kő esett le szívünkről. Azt regisztráltátok, okoskáim.

 

A hír, ma még idő előtti. Álhír.

 

Hiszem, hogy közös céljaink okán valóság lesz.

Nagyhamar!!!!!

 

 

Balog Gábor

-csataloo-

2013.09.03.